Preview Mode Links will not work in preview mode

Green & Kallin

Dec 19, 2017

 

Vi pratar om varför vi verkar prioritera att leta fem fel hos oss själva och andra, istället för att leta fem rätt. Vår hjärna och vi själva mår bättre av att tänka bra saker. 
Låt er också inspireras av Emmas tankar kring hur det går att få rätt röd in i hemmet till jul ;) 

Producent...


Dec 12, 2017

Varför forskas det på det (enligt oss) uppenbara? Varför verkar det som att vi glömt vårt sunda förnuft. Vad gör vi och vad tror vi behövs för att utvecklas? Och Camilla bjuder såklart på sin julfavorit. 

Producent Solkulle


Dec 5, 2017

Snart är det julafton, och julstressen kommer närmare för många. Om detta dividerar vi, vad är viktigt för oss och hur gör vi för att få till julkänsla utan stress. Pynta, pyssla, baka eller bara ligga på soffan? Camilla tipsar om sin bästa jullåt...

Producent. Solkulle


Nov 28, 2017

Emma är gravid och Camilla i klimakteriet. Hur funkar det att jobba så nära när hormonerna sprutar åt alla håll? Vi pratar även om våra tankar om #metoo som väcker mycket känslor. 

Producent: Solkulle


Nov 21, 2017

Denna veckan pratar vi om hållbar lycka. Vad är det? Alla vill vi väl vara lyckliga, men hur blir vi lyckliga på riktigt. Går det? Detta diskuterar vi i dagens podd. Att göra ingenting ett par minuter varje dag, ge bort onödiga saker eller umgås med människor vi tycker om. Är det så lätt som det...