Preview Mode Links will not work in preview mode

Green & Kallin

Oct 31, 2017

Stämmer det? Är det optimalt att alltid tiga, när är det guld värt att prata och när är det bättre att bara låta bli. Skapar vi konflikter genom att sopa saker under mattan... hur gör vi för att skapa den där sköna balansen.

Producent:Solkulle


Oct 24, 2017

Vi pratar om mål och champagne. Vi kommer på varför det är så otroligt bra att sätta mål... vill ni också veta varför ni ska sätta små och stora mål? Lyssna på veckans avsnitt.

Producent:Solkulle


Oct 17, 2017

Denna veckan pratar vi om i fall det verkligen är så lätt att välja rätt? Ska man ta hissen eller trapporna? Varför väljer vi att stå i bilkö istället för att välja gratis träning... vad säger samvetet.

Producent: Solkulle


Oct 10, 2017

Inspirerade av Sille Krukow. Om att livet på savannen är vad vi egentligen är gjorda för. Hur kan vi ta med oss savannen in i nutid? För att göra det lätt att välja rätt i dagens djungel av intryck och val. Hur ska du egentligen kunna veta vad som är bäst för dig? Kommer det komma en fågel och sätta sig...


Oct 3, 2017

Hur ska man tänka, blir det alltid rätt? Är det alltid lätt... Camilla berättar om sina matfiaskon och Emma försöker bli mer balanserad i sina nya kostvanor utanför höjdhoppsbanan.

Producent:Solkulle